El PDECat durà a Madrid el mal estat de Sabadell Centre

L’escala mecànica de pujada de l’andana en direcció Terrassa porta una setmana espatllada | Segueix sense ascensors i impossibilita l’accés

L'escala mecànica, avariada
L'escala mecànica, avariada | PDECat
Redacció
09 de febrer de 2017, 07:00
El PDECat durà al Congrés dels Diputats la pèssima situació en què denuncien que es troba l’estació de Rodalies de Sabadell Centre, la més utilitzada de la xarxa a la ciutat. Ho faran a través dels diputats a Madrid, i després de les nombroses anomalies i avaries que arrossega aquesta infraestructura.
 
Al fet que encara avui dia no disposi d’ascensor d’accés del carrer al vestíbul i del vestíbul al carrer, i de no comptar ni amb tan sols escales mecàniques de connexió del carrer a l’estació, cal sumar-hi la situació que viuen les escales mecàniques de pujada de l’andana en direcció a Terrassa amb connexió amb el vestíbul, que fa dues setmanes que està avariada.

"S’està demorant l’ascensor, malgrat la proposta inicial, i es fa un seguiment per part dels nostres diputats a Madrid, però hi ha un estat de deixadesa de l’Estat, que no fa ni el manteniment més elemental", explica el portaveu del PDECat a Sabadell, Carles Rossinyol, el declaracions a NacióSabadell.
 
D’aquesta manera, la formació vol traslladar un malestar de ciutat el Congrés dels Diputats i concretament el govern espanyol, que té un problema endèmic obert amb la xarxa ferroviària catalana. A la comarca, no només l’estació de Sabadell Centre suposa un maldecap per a Madrid, també el soterrament de les vies reivindicat a Montcada i la reivindicació per posar en marxa estacions com ara la de Santa Perpètua de Mogoda de la línia R8, que uneix Granollers amb Martorell.