​L'oposició demana frenar la reforma del centre i aconseguir més «consens social»

Asseguren que uns estudis de la Cambra de Comerç de Sabadell, la Fundació Bosch i Cardellach, Sabadell Comerç Centre i l'Oficina de Dinamització del Centre mostren arguments contraris

Els quatre portaveus de l'oposició a l'Ajuntament de Sabadell
Els quatre portaveus de l'oposició a l'Ajuntament de Sabadell | Albert Hernàndez
Redacció
29 de juny de 2017, 20:17
Actualitzat: 20:32h
L'oposició a l'Ajuntament de Sabadell en bloc ha demanat que no es desenvolupi la reforma de la mobilitat al centre de la ciutat. Els portaveus de les quatre formacions han justificat aquesta petició per estudis, en paral·lel, de la Cambra de Comerç de Sabadell, la Fundació Bosch i Cardellach, Sabadell Comerç Centre i l'Oficina de Dinamització del Centre contraris aquest pla municipal. Uns treballs que el passat dimarts es van presentar al Col·legi d'Advocats.
 
"Va quedar palès la manca de consens social", ha apuntat el portaveu socialista, Josep Ayuso, a més, ha afegit del "polític". Ha recordat que aquests estudis van "presentar dubtes de caràcter profund estratègic" i per això ha insistit en "deixar sobre la taula" aquest projecte urbanístic.
 
El portaveu de C's, Adrián Hernández,  ha reptat al govern municipal: "a veure si escolta la ciutadania i les entitats". Per la seva part, el portaveu popular, Esteban Gesa, ha exigit que "deixin de governar per ells mateixos" i deixin de ser "testarruts" en les seves polítiques.