Comencen els treballs de neteja del riu Sec

​Es treballa en el desbrossat i recollida de residus

Un operari treballant al riu Sec
Un operari treballant al riu Sec | Ajuntament de Cerdanyola
Redacció
15 de juliol de 2017, 20:00
Aquest mes de juliol  es duen a terme els treballs de desbrossat calendaritzat al riu Sec al seu pas per la ciutat i s'allargaran aproximadament durant dues setmanes. Els treballs de manteniment i neteja del riu Sec al seu pas per Cerdanyola es duen a terme de forma regular al llarg de tot l’any.

A les actuacions setmanals, que es realitzen tots els divendres després del mercadal de Les Fontetes, se sumen tres intervencions l’any de neteja de residus i desbrossat de la vegetació que de forma espontània creix als marges del riu en tot el recorregut urbà comprés entre la zona propera a Badia del Vallès fins al pont de la carretera N-150 (Ripollet), al final del terme municipal.

Els treballs de manteniment de la vegetació consisteixen en el desbrossat de la vegetació herbàcia i arbustiva, que de forma espontània creix al marge del riu. A aquests treballs se'ls suma també els de la neteja i recollida dels residus com paper, plàstics, llaunes, elements voluminosos i altres En aquesta ocasió, els treballs van començar el dilluns 3 de juliol i està previst que s'allarguin durant dues setmanes.