ERC exigeix una comissió de Transparència «per la curiosa relació» en la contractació de la parella de la tinent d'alcaldessa a la Diputació

Reclama la compareixença del mateix Juanjo Cáceres i membres del govern municipal

El grup municipal d'ERC Sabadell
El grup municipal d'ERC Sabadell | Albert Hernàndez
04 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:21h
El portaveu d'ERC de Sabadell, Gabriel Fernàndez, ha afirmat que han entrat una instància per celebrar una Comissió Informativa Especial de Transparència i Bon Govern, amb caràcter extraordinari, per tractar la contractació de la parella de la segona tinent d'alcaldessa Marta Morell a la Diputació de Barcelona. Fernàndez ha identificat "una curiosa relació", ja que Morell va facilitar la governabilitat a Sabadell de l'actual alcaldessa, i socialista, Marta Farrés. 

El mateix partit, com ha recordat el republicà, que governa amb Junts per Catalunya a l'organisme supramunicipal. Ha remarcat que "només volem saber" i per això ha considerat aquest òrgan, perquè es puguin "explicar". En aquest sentit, ha apuntat cap al mateix contractat, Juanjo Cáceres, i membres del govern municipal. 

Fernàndez ha indicat que la voluntat és que se celebri "el més aviat possible", afegint de la mateixa manera que s'ha fet amb l'afer Artèxtil. "Perquè entenem que no hi ha voluntat d'amargar res", ha expressat.