El restaurant Les Cols d'Olot, dirigit per Fina i Manel Puigdevall, ha aconseguit aquesta nit a Madrid la segona estrella de la Guia Michelin, la més prestigiosa del sector culinari al nostre país. Aquest nou reconeixement, s'apunta als molts que en els darrers anys està rebent aquest establiment familiar, que aposta per cuina moderna, de qualitat i amb uns espais singulars.
A més del restaurant olotí, els grans protagonistes de la nit han estat els Germans Roca, que han aconseguit la tercera estrella pel restaurant Can Roca de Taialà, a Girona. Un establiment proper, la Fonda Xesc, de Gombrèn al Ripollès, ha aconseguit la primera estrella Michelin.
Michelin atorga a Les Cols la segona estrella
El Celler de Can Roca, de Girona, aconsegueix la tercera i la Fonda Xesc de Gombrèn, la primera.
ARA A PORTADA
Publicat el 26 de novembre de 2009 a les 01:35
Et pot interessar
-
Societat Olot, protagonista del cupó de l'ONCE
-
Societat La Ruta de les Tapes d’Olot 2025 comptarà amb vint establiments
-
Societat Els Mossos prometen «tolerància zero i resposta contundent» contra les ocupacions a la Garrotxa
-
Societat Hospitals, depuradores o xarxa d’aigua: quin marge té la Garrotxa si es queda sense llum?
-
Societat Crítiques a la taula d’emergències de la Garrotxa durant el tall de llum: «No va respondre ningú»
-
Societat Sis mercats i desenes d’activitats: així serà la Fira de l’1 de Maig 2025 d’Olot