Instagram permetrà segmentar l'audiència de les stories a través de llistes

L'usuari podrà crear llistes amb els seus seguidors, a banda de la de "millors amics" a qui dirigir els seus continguts

Una jove consulta Instagram al seu mòbil
Una jove consulta Instagram al seu mòbil | Hugo Fernández
Nació
07 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 12:26h
Instagram permetrà crear llistes de seguidors per compartir les stories amb les persones que més s'adeqüin al seu contingut, tal com fan altres xarxes socials per compartir missatges o seguir usuaris.

La voluntat de la nova funció és dirigir les stories al seu públic potencial i tenir més control sobre qui les pot veure. D'aquesta manera, la xarxa amplia la funció existent de millors amics a la creació de grups per interessos o vincles. La funció millors amics, que funciona des de fa cinc anys, permet compartir les stories en un grup més reduït de seguidors, prèviament preseleccionats, sense que ho hagin de veure tot el gruix de seguidors.

El responsable d'Instagram a Meta, Adam Mosseri, ha explicat la novetat en una publicació. Instagram permetrà crear llistes de familiars, companys de feina, o persones amb qui es comparteixin aficions. 

Al menú d'Instagram hi apareixerà una nova opció de Llistes, des d'on es podran crear, gestionar i afegir-hi o treure'n usuaris. A l'hora de compartir l'storie, s'obrirà un menú amb totes les llistes per triar on publicar-la.

Arxivat a