​Nova tanda de beques per a joves de Sabadell per aprendre anglès

Ajuntament i escoles d'idiomes locals impulsen el programa que beneficiarà a 22 persones

Redacció
25 de maig de 2018, 09:00
L’Ajuntament de Sabadell i nou escoles d’idiomes de la ciutat han formalitzat l’acord per a la concessió de 22 beques d’anglès destinades a joves de la ciutat. Els ajuts s’adrecen a
alumnat de 2n cicle d'ESO, batxillerat i cicles formatius i inclouran la matrícula i l’import de les mensualitats corresponents a 2 nivells acadèmics consecutius, començant el proper mes de setembre. Amb les beques, es vol afavorir l’equitat en l’accés a l’aprenentatge de llengües estrangeres, independentment de la situació socioeconòmica de les famílies. El període de sol·licitud serà del 4 al 15 de juny.

La convocatòria està en plena coherència amb els objectius del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu (Pla Èqxit), que aposta per les beques d’idiomes com una de les accions per millorar el suport i acompanyament als processos d’aprenentatge acadèmic dins i fora de l’escola. Tot plegat forma part d’una sèrie de mesures per reduir les desigualtats i la manca d’oportunitats que es poden derivar de situacions socials i econòmiques desafavorides.

Les beques, que amb aquesta ja arriben a la tercera edició, es van posar en marxa gràcies a la tasca portada a terme pel Consell Escolar Municipal a l’entorn, precisament, de les llengües estrangeres. En aquest marc es va considerar imprescindible comptar amb la implicació de les escoles d’idiomes.

Les escoles d’idiomes que han ratificat l’acord per convocar les beques 2018-2020 són FIAC, Fun English School, Hopin, International House, IM Idiomes, Quality Languages, SI Idiomes, The English Avenue i What’s Up Sabadell.