Comencen les afectacions al trànsit nocturn per l'ampliació de la C-58

Serà des d'aquest dilluns i fins divendres, entre les 22 i 5.30 hores

Redacció
02 de juliol de 2018, 07:40
Les obres d'ampliació de la C-58, entre Badia del Vallès i Terrassa, amb la finalitat de millorar la fluïdesa de la circulació de vehicles, tindran afectacions nocturnes -entre les 22 i 5.30 hores-. Serà a partir d'aquest dilluns i fins divendres, en sentit Barcelona. A més, els carrils de circulació i els vorals de la calçada seran més estrets i es reduirà a 80 km/h la velocitat màxima permesa en el tram d’obres i els vehicles pesants no podran fer avançaments.

Són actuacions que consistiran en moviments de terres, ampliació d’estructures, formació de ferms i desviament de serveis. 
 
Aquesta és la programació de les afectacions:

- Les nits del 2 al 4 de juliol, es treballarà en el tram entre Terrassa i Sant Quirze: Es desviarà el trànsit del tronc de la calçada sentit Barcelona per un dels carrils sentit Manresa
 
- Durant la nit del 2 al 3 de juliol: s’afectaran els accessos següents:

Es tancarà l’entrada a la C-58 per la calçada lateral que recull els vehicles de Terrassa est, les Fonts, Rubí i polígons. El trànsit local que vulgui incorporar-se a la C-58 direcció Barcelona es desviarà per la N-150 mitjançant itineraris senyalitzats fins a la incorporació a la C-58 de la Ronda Oest de Sabadell.
 
Es tancarà la sortida 15 -cap a Sant Quirze Nord/ Mercavallès/ polígon Can Casablanques-. Els vehicles lleugers es dirigiran a la sortida 14 -Sant Quirze Centre- mentre que els pesants sortiran per la 17 -Terrassa est- i es desviaran cap a l’avinguda del Vallès de Terrassa i per la N-150 fins a l’avinguda d’Egara de Sant Quirze.
 
- La nit del 3 al 4 de juliol s’afectaran els accessos següents:
 
Es tancaran les sortides 14 -Sant Quirze Centre- i 12 -Sant Quirze del Vallès/Sabadell Centre-, de manera que els vehicles hauran de sortir per l’anterior, la 15 -Sant Quirze nord-. Els vehicles pesants que vulguin accedir a Sabadell ho hauran de fer per l’avinguda d’Egara de Sant Quirze.
 
Es tancarà la incorporació a la C-58 des de la Ronda Oest de Sabadell; els vehicles s’hauran de dirigir a l’entrada de Sant Quirze Nord mitjançant itinerari alternatiu de la N-150 i l’avinguda d’Egara.

- Les nits entre el 4 i el 6 de juliol, es treballarà en el tram entre el nus de Sant Pau i l’enllaç amb la B-30/AP-7. No s’afectaran accessos de l’autopista
 
- Es reduirà a un carril la calçada en sentit Barcelona.