El guitarra de Mishima, The Stompers i cinema a la fresca: les propostes del 30 Nits d'aquest dijous

En diversos emplaçaments de la ciutat

Redacció
05 de juliol de 2018, 09:00
Actualitzat: 9:11h
El parc de Can Gambús, de nit
El parc de Can Gambús, de nit
Les nits d'estiu a Sabadell segueixen amb propostes culturals per fer més suportable la calor d'aquests primers compassos del mes de juliol. En aquest ocasió, aquestes són les propostes.

Sr Canario

El guitarrista de Mishima, Dani Vega, es presenta en solitari sota el pseudònim Sr. Canario amb el disc de debut Estat natural (2017), una autèntica demostració de background musical i bon gust al servei d'onze cançons que ens acosten a les seves variades influències. Amb la seva expressiva guitarra com a fil conductor, Vega ens condueix a través d'un viatge calidoscopi i sense complexos. Actua a les 20.00 hores al Museu del Gas


Cinema a la fresca: C'est la vie!

Cinema a l'aire lliure a La Capella de Can Gambús. 21.00 hores


The Stompers

Format cap a finals dels noranta a Barcelona, el grup post-irlandès els Stompers és ja una formació de referència en el panorama musical català. Una banda que, evolucionant des del folk irlandès cap a una proposta més personal, ha perfilat el concepte del BIS (Barcelona Irish Sound), és a dir, música irlandesa al canvi de segle i lluny de casa. Tota una innovació en l'encreuament d'estils, perforada per una bona càrrega d'humor irònic. Actuen a les 22.00 hores als jardins del centre.


Freshquiz

El Quiz és un joc de preguntes i respostes per equips, en el que es vol potenciar el joc en equip, el debat i el coneixement. És un joc distribuït en cinc rondes de 8 preguntes cada ronda. A la seu del Club Falcons, al carrer d'Osaka, a les 22.00 hores.