Els sis detinguts per l'agressió múltiple no passaran a disposició judicial aquest dilluns

Aquest diumenge al vespre els van traslladar a la comissari de Mossos de Sabadell

La nau industrial on s'hauria comés l'agressió sexual
La nau industrial on s'hauria comés l'agressió sexual | Albert Segura
04 de febrer de 2019, 11:05
Actualitzat: 22:56h
Els sis detinguts per la presumpta agressió sexual múltiple a una jove de 18 anys, comesa la matinada d'aquest diumenge, no passaran a disposició judicial aquest dilluns. Així ho han detallat fonts dels Mossos d'Esquadra. Els sis, amb edats compreses entre els 21 i 57 anys, es troben actualment a les dependències policials de la policia catalana, després que els traslladessin de la Prefectura de la Policia Municipal de Sabadell aquest diumenge al vespre. 

Les mateixes fonts, han detallat que la denunciant va prestar declaració aquest diumenge a la comissaria dels Mossos de la ciutat i s'ha obert una investigació per determinar "el seu grau de participació" en el delicte.
 

La clausura de la nau, a la façana principal Foto: Albert Segura


Les xarxes socials bullen i diverses entitats de Sabadell han esclatat contra aquest suposat atac, han estat moltes les mostres de rebuig. Per ara, des del Moviment Popular Sabadell, el col·lectiu feminista i anticapitalista Justa Revolta i el CDR de Sabadell han convocat una concentració aquest dilluns a les 19 hores a la plaça Sant Roc.