Ciutadans vol reduir la desigualtat entre barris

Plantegen mesures en matèria de seguretat, educació o cohesió social

Adrián Hernández, a la carpa de la Creu Alta, aquest dimarts
Adrián Hernández, a la carpa de la Creu Alta, aquest dimarts | Albert Segura
14 de maig de 2019, 15:50
Actualitzat: 15 de maig, 0:08h
Ciutadans planteja reduir la desigualtat entre els barris de Sabadell en els propers quatre anys, amb un paquet de mesures incloses en el seu programa pensades per igualar la inversió i els esforços de manera equitativa en les diferents àrees de la ciutat. Així ho ha explicat aquest dimarts el candidat de la formació, Adrián Hernández, en un contacte informatiu.

“Volem reduir les desigualtats entre barris i persones, amb un programa possibilista i pragmàtic amb competències municipals, amb aquelles coses que es podran fer en els propers quatre anys i que siguin de competència municipal”, ha explicat. Així, planteja un pla anual de polítiques industrials per atraure més inversió econòmica i millorar l’ocupació, i reduir el preu de les escoles bressol, amb la voluntat de construir-ne una de nova a la Concòrdia.

Pel que fa als barris, Hernández ha destacat que hi ha “una sensació de menys seguretat, de menys policia, de menys neteja”, motiu pel qual es proposa invertir-hi: “Hem de recuperar la confiança en la Policia Municipal, invertint en personal, en protecció, i fent més segurs els barris, no cal una nova comissaria, sinó més agents”, ha explicat.

Hernández proposa un nou espai poliesportiu a Merinals que servirà per fer cohesió social, una escola bressol a la Concòrdia, un espai socioeducatiu al sud i una nova biblioteca al districte 5. A banda, ha avançat que si governen, per cada euro que el govern espanyol incrementi en impostos, l’Ajuntament el reduirà dels impostos de tracció mecànica i del de bens i immobles.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis