Ciuró vol «pacificar» i descongestionar els espais urbans «més estressats» de la ciutat

La seva idea és acabar amb el verd només limitat a parcs i places

La candidata Lourdes Ciuró
La candidata Lourdes Ciuró | Junts per Sabadell
Redacció
14 de maig de 2019, 17:30
Actualitzat: 15 de maig, 0:07h
La candidata a l'alcaldia de Sabadell de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha presentat aquest dimarts algunes de les idees que duu en matèria de sostenibilitat i medi ambient. Ciuró ha afirmat que vol "pacificar" i descongestionar els espais urbans "més estressats" de la ciutat. “Es farà entrar el verd" a la localitat, ha puntualitzat, però "respectant el nostre entorn natural més pròxim podent gaudir d’un paisatge urbà i periurbà de qualitat”.

Ha dit que Sabadell no pot seguir amb el model actual en què només s’entén el verd urbà en places i parcs. “És necessari poder gaudir d’un paisatge urbà verd, abandonant d’una vegada la rèmora que tenyeix la nostra ciutat d’asfalt i grisor” ha manifestat. Pretén dur-ho a terme amb un un model que segueixi les directrius de l’Agenda 2030 i els objectius de Desenvolupament sostenible (ODS) detallats per Nacions Unides. 

La candidata ha garantit que “farem que el verd floreixi arreu", amb una "aposta ferma" per una "ciutat de primera arrapada als estàndards capdavanters dels nostres temps”, ha finalitzat.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis