Ciuró planifica una construcció «sostinguda i constant» d'un parc d'habitatge de lloguer amb Vimusa

Fixa lloguers que no superin els 450 euros per a diversos col·lectius

Redacció
21 de maig de 2019, 12:21
Actualitzat: 12:44h
La candidata l'alcaldia de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha explicat les seves idees en matèria d'habitatge. Ciuró ha planificat una construcció "sostinguda constant" d'un parc d'habitatge públic de lloguer "a preus assequibles en sòl municipal" i a través de l'empresa municipal Vimusa. 

L'alcaldable ha recalcat que el consistori té "l'obligació moral i legal" de donar sortida aquesta problemàtica amb l'habitatge. "La ciutat té pisos envellits i amb poca oferta de lloguer", Ciuró ha afirmat que la seva proposta va en la línia de la plataforma Sabadell 5000 que persegueix aixecar aquesta xifra de cases per als 20.000 joves de la capital vallesana.

Ha precisat que el seu projecte en aquest àmbit estarà especialment dedicat "al col·lectiu de 18 a 45 anys, el de majors de 65 anys i a famílies monoparentals a un preu que no depassi els 450 euros mensuals". Al seu parer "la col·laboració público-privada és bàsica” per tirar-ho endavant. D'altra banda, ha assenyalat que vol que Sabadell "deixi de fer efecte crida per a ocupacions conflictives que no poden seguir causant neguits i mala convivència veïnal”.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis