20
d'octubre
de
2024, 11:08
Actualitzat:
11:12h
Tothom té paelles a casa. Antiadherents, antioxidants, de ceràmica... sigui com sigui, tothom en té. Les paelles són un element que utilitzem diàriament i, així i tot, encara ens amaguen secrets, com per exemple el forat del mànec. Aquest té diversos usos que cal conèixer
- La primera és la més òbvia i és penjar-la. Amb uns agafadors a la paret podem col·locar les paelles i, d'aquesta manera, estalviem espai i les tenim molt a mà. A més, també ens evita apilar-les, cosa que va fent malbé la paella a poc a poc.
- La segona funció és una mica més rebuscada i és el fet de deixar-hi les culleres o utensilis amb els quals estiguem treballant. La idea és col·locar el final de l'utensili dins el forat i el mateix pes de l'objecte farà que s'aguanti. Així aconseguim millorar la higiene, ja que la part amb la qual remenem el menjar no toca res més que no siguin els aliments.
Ara bé, ens hem d'acostumar a fer-ho servir, ja que al principi pot resultar incòmode. A la llarga, però, és una molt bona manera de guanyar higiene a la cuina i no barrejar gustos: un altre dels problemes de deixar tots els utensilis que estem fent servir a la vegada, junts.