El carnaval de Riells i Viabrea es celebra en format virtual

Les entitats organitzadores i l'Ajuntament han apostat per una proposta alternativa pel carnaval d'enguany

Redacció
02 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:13h
Carnaval de Riells i Viabrea
Carnaval de Riells i Viabrea | AJRIV
Riells i Viabrea celebrarà el carnaval, amb una proposta diferent. L'edició d'enguany es reinventa per a poder seguir celebrant aquesta activitat plena de colors, a través d'internet. El Carnaval de Riells i Viabrea és una activitat amb un llarg recorregut on colles i comparses de la comarca de la Selva han format part any rere any. L'edició de l'any passat va tenir una participació de 650 inscrits de Riells i Viabrea, Hostalric, Massanes i Vidreres, entre altres municipis. 
 
El Carnaval de Riells i Viabrea és un referent i per aquest motiu el consistori no ha volgut anul·lar aquesta festivitat. Per tal de dur a terme una activitat que s'adapti al compliment de les recomanacions sanitàries, s'ha decidit organitzar-ho en format online.
 
S'ha organitzat el Joc de Carnaval, un concurs de disfresses distribuït en 4 categories i de temàtica lliure. Els guanyadors de cada categoria es premiaran amb un val regal de 75 euros. Les inscripcions als participants estan obertes fins al 5 de febrer i els guanyadors es publicaran el pròxim 12 de febrer a través dels canals de comunicació oficials de l'Ajuntament.

 

 
Arxivat a