Les biblioteques de la Selva fan la primera trobada bianual a la Pompeu Fabra de Riells i Viabrea

L'objectiu era compartir idees i projectes per aportar proximitat a les persones usuàries

Responsables de biblioteques de la comarca de la Selva reunides a Riells i Viabrea
Responsables de biblioteques de la comarca de la Selva reunides a Riells i Viabrea | Aj Riells i Viabrea
Redacció
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 15:34h

La Biblioteca municipal Pompeu Fabra de Riells i Viabrea ha estat l'amfitriona aquest dilluns de la primera reunió bianual de responsables de biblioteques de la comarca de la Selva. A la sessió es van poder compartir idees i experiències, així com posar sobre la taula projectes i aportacions per continuar donant un servei conjunt de proximitat a totes les persones usuàries d'aquests equipaments culturals.

Les biblioteques de la Selva, entre les quals també hi ha les d'Arbúcies, Breda, Hostalric i Sant Hilari Sacalm estan integrades en el marc del servei de Biblioqteques de la Diputació de Girona que els dona assessorament i la col·laboració amb els ajuntaments en la creació i el manteniment dels equipaments i serveis bibliotecaris que responguin al marc legal i a les necessitats específiques municipals.

També suport metodològic i tècnic a les biblioteques públiques pel que fa a innovació, disseny i prestació de serveis de qualitat i la creació de mecanismes i eines per potenciar i facilitar la cooperació entre les biblioteques per fer més rendibles els recursos públics.

Arxivat a