L'alcalde de Sant Celoni critica l'anterior govern municipal i vol una Generalitat forta amb Salvador Illa al davant

«Ens hem trobat un Ajuntament molt desordenat», ha dit el socialista Eduard Vallhonesta en un acte electoral del 12-M

L'alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, en l'acte de campanya del PSC
L'alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, en l'acte de campanya del PSC
29 d'abril del 2024
Actualitzat a les 17:15h

L'alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, ha aprofitat un acte de campanya del PSC de Sant Celoni i la Batllòria per les eleccions del 12-M i en el marc de la Festa de la Rosa per criticar amb duresa l'anterior govern municipal de l'Ajuntament de Sant Celoni (Junts - ERC), assegurant que ara s'avança, "cosa que no s'ha fet en els darrers vuit anys". Segons Vallhonesta estan posant ordre al desgavell que han trobat "sabíem que no seria fàcil, però tampoc tan desordenat coms ens ho hem trobat", ha assegurat.

Ha recordat que el primer que van fer quan van entrar al Govern Municipal (PSC - L'Alternativa), va ser canviar la ubicació on es consatruirà la piscina municipal "Fa més de 20 anys que Sant Celoni no té piscina, ni per joves ni per gent gran i és important que el municipi tingui un refugi climàtic".  En aquest sentit remarca que en q0 mesos han aconseguit  fer l'avantprojecte i el projecte executiu i "molt probablement a finals d'any començarà l'obra".

Ha passat llista a altres projectes com Les Illes Belles, la neteja viària i, especialment, sobre el Casal d'Avis. "No  ens ho han posat fàcil per com estava l'Ajuntament i per les mentides que ens han dit sobre el projecte, però us haig de dir que entre juny i setembre començaran les obres", ha dit eufòric Eduard Vallhonesta. I relacionat amb la gent gran ha avançat que s'està treballant perquè puguin ballar cada setmana a l'Ateneu en lloc de dos cops al mes i així evitar que s'hagin de desplaçar a altres municipis per poder ballar.

Un govern fort a La Generalitat

En la seva intervenció també ha dit que a Catalunya li cal un govern fort per poder seguir avançant i fer realitat els projectes que calen a Sant Celoni. Concretament s'ha centrat en tres: L'edifici de l'IE Pallerola, les urgències pediàtriques i el nou parc de bombers.

Pel que fa a l'IE Pallerola ha assegurat que s'han trobat una negativa frontal del Departament, tot i haver assignat en el pressupost dos milions d'euros per signar un conveni i avançar en les obres i acabar amb els barracons. "Necessitem un govern fort liderat per Salvador Illa perquè el nou edifici de l'IE Pallerola sigui una realitat".

El mnateix govern fort que ha de permetre que després d'un munt d'anys Sant Celoni, com a capital del Baix Montseny, torni a disposar del servei d'urgències pediàtriques, cosa que ara no té. Des del Patronat també s'estan treballant altres solucions per millorar aquest servei.

Ha recordat que s'ha començat a urbanitzar la zona de Ca l'Alsina Nou, zona on s'ubicarà el nou Parc de Bombers  i ha remarcat que "amb Salvador Illa seguirem avançant". De la Generalitat també reclama més seguretat reforçant els Mossos d'Esquadra i afavorir les empreses perquè puguin invertir a Sant Celoni.

Eduard Vallhonesta també ha tingut unes paraules de suport cap al President de l'Estat, Pedro Sánchez, "hem de parar la política bruta, hi ha línies vermelles que no es poden traspassar, la família és intocable".

I també hi han participat Eva Menor, alcaldessa de Badía del Vallès i candidata al Parlament, i Patricia Roman, també a la candidatura de Salvador Illa.

 

 

Arxivat a