Les alcaldies de Montseny i Fogars de Montclús expliquen les seves prioritats al delegat del Govern

L'arribada de la fibra òptica i el PUOSC a la llista de sol·licituds dels dos pobles del massís del Montseny al delegat del Govern

L'alcaldessa de Montseny, Núria Masnou, durant la visita al municipi del delegat del Govern, Joan Borràs.
L'alcaldessa de Montseny, Núria Masnou, durant la visita al municipi del delegat del Govern, Joan Borràs. | Gencat
Redacció
25 d'abril del 2024
Actualitzat a les 18:06h

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, ha visitat dos municipis de Montseny i Fogars de Montclús per conèixer les seves inquietuds. D'aquesta manera, a Montseny, Borràs es va reunir amb l'alcaldessa Núria Masnou Pujol i va recollir les seves peticions per traslladar-les als departaments corresponents. En la trobada es va abordar l'arribada de la fibra òptica al municipi, qüestions relacionades amb l'escola pública Puig Drau i els projectes de futur que té en marxa el consistori.

Amb 379 habitants, el municipi està situat al parc natural del Montseny i és un dels punts turístics del massís. Durant la seva visita, el delegat va conèixer l'Església de Sant Julià del Montseny, una construcció d'origen romànic situada al centre del poble amb més de mil anys d'història.

​​​​​​Albert Rovira, alcalde de Fogars de Montclús, amb el delegat del Govern, Joan Borràs

Albert Rovira, alcalde de Fogars de Montclús, amb el delegat del Govern, Joan Borràs

Tot seguit, el delegat es va reunir amb l'alcalde de Fogars de Montclús, Albert Rovira i Rovira. La trobada es va centrar en el finançament de projectes locals i el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). El Pla planteja diferents línies de subvencions per a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals. Fogars de Montclús té 481 habitants i també està ubicat al massís del Montseny.