Alternativa per Vallgorguina: «Les ànsies de poder han passat per sobre les necessitats del poble»

Aquesta formació política ha convocat una reunió oberta per explicar els motius de la moció que ha presentat Junts per Vallgorguina i un regidor d'ERC al govern municipal actual

Alternativa per Vallgorguina considera que la moció de censura no és per motius polítics.
Alternativa per Vallgorguina considera que la moció de censura no és per motius polítics. | @AlternativaVall
27 de novembre del 2023
Actualitzat el 28 de novembre a les 9:21h
El grup municipal d'Alternativa per Vallgorguina, al govern municipal amb ERC, ha convocat la ciutadania a una reunió oberta dijous d'aquesta setmana 30 de novembre a dos quarts de set de la tarda a la Sala d'exposicions. El motiu és explicar la moció de censura que Junts per Vallgorguina i un regidor "trànsfuga" d'ERC van registrar el passat dijous 23 de novembre a l'actual govern municipal.

En el comunicat de convocatòria manifesten que no és una moció de censura registrada per motius polítics i afegeixen que "les ànsies de poder han passat per sobre de les necessitats del poble i de tot un projecte col·lectiu".

En aquesta reunió Alternativa per Vallgorguina té la intenció d'explicar com ha anat tot el procés d'una manera oberta i transparent i "tot el que comportarà pel municipi el fet que l'actual govern no pugui continuar amb el projecte iniciat".
Arxivat a