El celoní Jordi Cuminal número 32 de la candidatura Junts pel Sí

A la llista també hi ha el Pare Manel, germà del regidor de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, Enric Pousa

Redacció
20 d'agost del 2015
Actualitzat a les 10:44h
Jordi Cuminal, director general de Comunicació del Govern
Jordi Cuminal, director general de Comunicació del Govern | Gencat

Jordi Cuminal, número 32 de Junts pel Sí a la demarcació de Barcelona. Foto: Gencat


Jordi Cuminal i Roquet (Sant Celoni, 1977) també forma part de la candidatura Junts pel Sí, ocupant en el número trenta-dos per la demarcació de Barcelona. Cuminal pels volts de Sant Joan va deixar la direcció general de Comunicació de la Generalitat per ocupar-se de ple de la campanya electoral de Convergència Democràtica per a les eleccions del proper 27 de setembre.

Cuminal va assumir el càrrec el gener de 2011, quan Artur Mas va formar el seu primer govern. En aquell moment era secretari de Comunicació de CDC i diputat al Parlament de Catalunya. Anteriorment, havia estat secretari de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de 2004 a 2008. A Sant Celoni, va ser regidor el 2003 i primer tinent d'alcalde el 2007. En les darreres eleccions al Parlament de Catalunya va renunciar voluntàriament a formar part de la candidatura electoral.

Aquesta no és l'única vinculació del Baix Montseny amb la candidatura Junts pel Sí a la demarcació de Barcelona, ja que en el número quatre de suplents hi figura Manel Pousa Engroñat, més conegut pel pare Manel, germà d'Enric Pousa Engroñat, des d'aquesta legislatura regidor de CDC a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.