ERC de Palautordera també condemna les maniobres militars al Montseny

En un comunicat emès aquesta tarda diuen que la millor resposta a les provocacions serà participar de manera massiva en els actes de l'11S

Redacció
27 d'agost del 2014
La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Santa Maria de Palautordera també condemna les maniobres militars que l'exèrcit espanyol ha portat a terme al Montseny. En un comunicat que ha emès aquesta tarda, considera que es tracta d'una provocació més de l'estat espanyol i els seus poders fàctics amb la finalitat de desestabilitzar tot el procés de transició nacional que des de fa temps es viu a Catalunya.

En aquest mateix comunicat, els republicans palauencs fan una crida a la ciutadania i els partits polítics catalans a mantenir la calma i seguir treballant per poder exercir la democràcia que Espanya avui per avui no permet. Tanmateix aprofiten aquest fet per recordar als veïns i veïnes del municipi a participar "més que mai" en els actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya per l'11S a la plaça de las Vila, al costat de l'ANC, i a inscriure's a la manifestació de la Gran V a Barcelona el mateix dia a la tarda. "Serà la millor resposta contra aquestes agressions perquè el 9N podem exercir el nostre dret a votar quin futur volem per Catalunya", conclou ERC en el seu comunicat de protesta.