ERC Palautordera condemna la presumta agressió del primer tinent d'alcalde de Junts al regidor de la CUP

Aquest grup municipal considera que la retirada de cartells per part de l'edil de Junts és «coerció de la llibertat d'expressió»

Nuna Ripollès i Xavi Blas, Grup Municipal d'ERc a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Nuna Ripollès i Xavi Blas, Grup Municipal d'ERc a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera | ERC Palautordera
Redacció
09 d'abril del 2022
Actualitzat a les 10:33h
El Grup Municipal d'ERC de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha condemnat de manera ferma l'episodi esdevingut per la presumpta agressió per part d'Enric Pousa, primer tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient per JuntsxCat a Lluís Morales, regidor de la CUP a l'oposició. Els dos regidors d'ERC, Xavier Blas i Núria Ripollès també mostren el seu suport a Lluís Morales. Aquesta reacció política esdevé per les notícies aparagudes aquest divendres a NacióBaixMontseny, relacionades amb aquests fets.

Així mateix, manifesten els regidors d'ERC i recuperant el motiu de la disputa, provocada per una retirada de cartells de la CUP per part del regidor de Junts, censurem, una vegada més, la coerció de la llibertat d'expressió a Palau i ens reafirmem en el nostre compromís perquè es garanteixi el respecte als drets bàsics individuals i col·lectius al nostre municipi.