Estelades solidàries a Vallgorguina

L'Ajuntament incentiva que els veïns comprin estelades a 5 euros per penjar-les durant la Festa Major i destinar els beneficis al Banc D'Aliments del poble

Redacció
16 de setembre del 2014
Actualitzat el 17 de setembre a les 11:12h
L'estelada a la balconada de l'Ajuntament de Vallgorguina. Foto: Aj. Vallgorguina

Vallgorguina ja té a tocar una nova edició de la Festa Major de la Mercè. Entre l'extens programa d'activitats previstes en el decurs d'aquest cap de setmana, l'Ajuntament incentiva que durant tots aquests dies de festa gran hi hagi senyeres i estelades als balcons de totes les cases d'aquest municipi baixmontsenyenc perquè consideren que així es fa més festa. "És per això que si no teniu cap estelada a casa, en podeu comprar a l'Ajuntament al preu de 5 euros i, com cada any, els beneficis es destinaran al Banc d'Aliments de Vallgorguina", diu l'alcalde, Joan Mora, en el programa festiu.

La iniciativa sorgida des de l'Ajuntament no és la primera vegada que es fa i, a més predica amb l'exemple, tal com es pot veure en aquesta imatge adjunta a la notícia. El consistori vallgorguinenc té onze regidors, dels quals vuit són de CiU i els altres tres d'ERC.
Arxivat a