Junts impulsa el reconeixement de la gestió mancomunada de l'IE La Tordera

El grup parlamentari insta el Govern a demanar el compromís dels ajuntaments de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera a mantenir el caràcter i projecte fundacional

Junts per Catalunya demana al Govern que l'IE La Tordera sigui mancomunat.
Junts per Catalunya demana al Govern que l'IE La Tordera sigui mancomunat. | Jordi Purtí / arxiu
Nació
18 de desembre del 2023
Actualitzat a les 20:28h
El grup parlamentari de Junts per Catalunya ha presentat una proposta de resolució pel reconeixement de la gestió mancomunada de l'Institut Escola La Tordera pels ajuntaments de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera.

El text, que se substanciarà a la Comissió d'Educació del Parlament de Catalunya, insta el Govern a demanar el compromís dels dos consistoris de mantenir el caràcter i projecte fundacional de l'IE La Tordera com a centre mancomunat dels dos municipis a tots els efectes.

Per això, demana al Departament d'Educació que trobi una fórmula jurídica que respecti i doni cobertura legal a la realitat de l'IE La Tordera com a centre mancomunat de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera. També es demana al Departament que lideri les converses amb tots els agents i proposi la fórmula per aconseguir aquest encaix abans de l’inici del curs vinent.

Amb aquesta iniciativa, el grup parlamentari de Junts per Catalunya assumeix el compromís de les mocions presentades pels grups municipals de Junts - CM als plens dels dos ajuntaments per defensar la mancomunitat de l'IE La Tordera.