Junts per Vallgorguina lamenta que no s'hagi respectat la llista més votada

En un comunicat expressen la voluntat de seguir treballant pel municipi des de l'oposició

Candidatura de Junts per Vallgorguina encapçalada per Mercè Llistosella
Candidatura de Junts per Vallgorguina encapçalada per Mercè Llistosella | NBM
Redacció
16 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:35h

Junts per Vallgorguina, una vegada oficialitzat el pacte entre Alternativa i ERC, han emès un cunicat en el qual expressen l'agraïment a tothom que va confiar en Junts en les eleccions municipals del passat 28-M "on vàrem guanyar a totes les meses, i lamentem que finalment no s'hagi respectat la llista més votada".

Afegeixen també, que per la seva part han posat tota la seva voluntat de pactar amb les dues forces, ja que els oferiments que han fet anaven més enllà del regidor/a que necessitaven per a la majoria absoluta i pretenien un govern compartit. "Tanmateix, la resposta rebuda han estat línies vermelles que no permetien una negociació i que en cap cas eren el reflex d'allò que la gent de Vallgorguina va decidir, i que per respecte a tothom que va votar la nostra proposta no podien ser acceptades".

Conclou el comunicat expressant la voluntat de seguir treballant per Vallgorguina, aquesta vegada fent força des de l'oposició, on els cinc regidors i regidores electes seguiran al costat de tothom qui els necessiti i vetllaran perquè el nou govern treballi en benefici de tothom. Ho faran des de l'experiència i des de les ganes de treballar d'aquest nou equip.