La consellera de Governació fa una visita Hostalric i Sant Celoni

Els alcaldes dels dos municipis han explicat a Meritxell Borràs els seus projectes de futur

Redacció
29 d'octubre del 2015
Actualitzat el 30 d'octubre a les 8:43h
Meritxell Borràs signant el llibre d'Honor de l'Ajuntament de Sant Celoni.
Meritxell Borràs signant el llibre d'Honor de l'Ajuntament de Sant Celoni. | Jordi Purtí

La consellera de Governació en la seva visita al Centre Gastronòmic Domus Sent Soví d'Hostalric. Foto: Governació


La consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, ha fet aquest matí una visita institucional al Baix Montseny, concretament a Hostalric i Sant Celoni on s'ha reunit amb els seus alcaldes Josep Antoni Frias i Francesc Deulofeu, respectivament. La finalitat d'aquestes visites és estar a prop dels municipis i donar-los el suport que es pugui perquè puguin tirar endavant els seus projectes. a la consellera de Governació l'ha acompanyat Joaquim Ferrer, secretari de cooperació i coordinador amb les administracions locals.

En aquest sentit, la consellera ha pogut conèixer de primera mà el projecte que s'està desenvolupant en el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví, un centre dedicat a la promoció i el coneixement del patrimoni Gastronòmic català a través dels seus millors productes, situat a Can Llensa. També ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament i ha visitat la Torre dels Frares.

Per la seva banda, l'alcalde de Sant Celoni ha plantejat a la consellera de Governació dos temes relacionats directament amb l'entorn natural del municipi i la construcció del futur museu europeu del bosc i el patrimoni local amb l'adquisició d'una finca amb restes de la capella de Sant Celdoni i que, amb la titularitat municipal, es podran iniciar els treballs per fer visitable una part més de la muralla medieval de Sant celoni declarada Bé Cultural d'Interès Nacional. Relacionat amb aquest tema la comitiva ha visitat la Torre de la Força.

Un tercer tema que ha plantejat l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, a la consellera de Governació, Meritxell Borràs, ha estat la constitució de la comarca del Baix Montseny. Tots els arguments els donarem a conèixer en una entrevista que BaixMontseny.info ha mantingut amb la consellera i que publicarem els pròxims dies.
 

Meritxell Borràs signant el llibre d'Honor de l'Ajuntament de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


 

Arxivat a