Maite Romera plega de regidora de la CUP-PC a Santa Maria de Palautordera

El seu lloc l'ocuparà Empar Nadal

Redacció
03 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:56h
Maite Romera, exregidora de la CUP-PC de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.
Maite Romera, exregidora de la CUP-PC de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. | Jordi Vilà
Maria Teresa Romera ha deixat de ser regidora de la CUP-Procés Constituent de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, després de la renúncia feta efectiva el vespre d'ahir dimarts 2 de maig en el decurs de la sessió plenària celebrada en el consistori d'aquest municipi del Baix Montseny.

La ja exregidora palauenca, que ahir no va assistir al ple, ha manifestat que les raons per les quals renuncia són de caire estrictament personal, però que no deixarà pas de treballar a l'assemblea de la CUP-Procés Constituent ni pels més de vuit-cents vots que la candidatura va rebre en les darreres eleccions municipals.

Si no hi ha sorpreses de darrera hora el lloc vacant que deixa Maite Romera l'ocuparà Empar Nadal, número sis de la llista, ja que Andrea Conte que era qui anava al darrera de la llista correl·lativament també ha renunciat. Nadal, com Maite Romera, anaven a la candidatura com a membres de Procés Constituent.

La renúncia de Maite Romera arriba pocs mesos després de la renúncia, a finals de gener, del cap de llista i portaveu Jordi Pueyo. A partir del proper ple el grup municipal, doncs, quedarà format per Oriol Hernàndez, Joaquim Framis i Empar Nadal.