Maria Lluïsa Berdala encapçalarà la llista de CiU a Sant Antoni de Vilamajor

Diu que vol seguir treballant pel poble per encarar nous projectes i estar al costat de la gent

Redacció
11 de gener del 2015
Actualitzat a les 18:25h
Maria LlUïsa Berdala, candidata de CiU de Sant Antoni de Vilamajor
Maria LlUïsa Berdala, candidata de CiU de Sant Antoni de Vilamajor | Jordi Purtí

Maria LlUïsa Berdala, candidata de CiU de Sant Antoni de Vilamajor Foto: Jordi Purtí


Maria Lluïsa Berdala, actual alcaldessa per CiU a Sant Antoni de Vilamajor, ja és oficialment candidata per la Federació nacionalista a les eleccions municipals del preoper 24 de maig. La presentació, davant d'un centenar de persones, va tenir lloc divendres passat al vespre al recentment remodelat Casal dels Avis d'aquest municipi baixmontsenyenc. Berdala recorda que fa quatre anys que va entrar en política i reivindica la molta i bona feina que assegura haver fet des de l'equip de govern en el decurs d'aquesta legislatura que encara li queden alguns mesos de vida. "Hem acomplert els objectius marcats en el programa i, malgrat les dificultats per bastir un govern municipal amb tres grups més hi ha hagut harmonia dintre del grup".

La candidata de CiU reconeix que les decisions que s'han de prendre no sempre són del gust de tothom però sempre s'han pres pel que s'ha considerat millor pel bé del col·lectiu del municipi i per això "volem seguir treballant pel poble i poder desenvolupar nous projectes, construir plegats i estar al costat de la gent". Berdala diu que està esperançada, il·lusionada i amb visió de futur.

Maria Lluïsa Berdala en la seva presentació també va donar suport al president Artur Mas pel moment històric que està vivint Catalunya perquè "lidera el procés i s'ho mereix", conclou la candidata a l'alcaldia de Sant Antoni de Vilamajor.

La consellera de Benestar i Família, Neus Munté, també va participar en l'acte de presentació de Martia Lluïsa Berdala, la qual va destacar el sentit pràctic que té a l'hora de prendre decisions, sense dramatisme i amb l'ànim de trobar solucions als problemes del poble i de les persones "són virtuts necessàries en la política municipal", manifesta Munté.

També en va destacar el seu coneixement de la vida associativa, el teixit humà del municipi, l'esperit lluitador i l'optimisme en moments que les dificultats podrien fer que s'actués d'una altra manera. La consellera de Benestar i Família també va anunciar el ple suport del govern als ajuntaments "perquè cal posar en valor l'esforç i el sobreesforç que es fan dels dels consistoris", assegura Neus Munté. També van ser present a l'acte Jordi Turull, president del Grup parlamentari de CiU al parlament de Catalunya, i Francesc Tella, president de CDC del Vallès Oriental.
 

De dreta a esquerra: Francesc Tella, Jordi Turull, Neus Munté, Maria Lluïsa Berdala i regidors de CiU l'equip de govern Foto: Jordi Purtí