Vallgorguina vol crear el Comitè de Defensa de la República

En aquest sentit han convocat una reunió pel dilluns 13 de novembre a les vuit del vespre a la sala d'exposicions

Defensa de les urnes l'1 d'octubre a Vallgorguina
Defensa de les urnes l'1 d'octubre a Vallgorguina | NBM
Redacció
10 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:24h
Després de diverses accions, actes i mobilitzacions, a Vallgorguina un grup de persones han  decidit que cal crear un Comitè de Defensa de la República (CDR) per tal de coordinar-se i organitzar-se com a poble per tal de poder defensar la República entre tots. Consideren que ha de ser un espai totalment transversal on tothom hi tingui cabuda: des de les diferents entitats sobiranistes que hi ha al municipi fins a entitats culturals, grups polítics i persones a títol individual. Ha de ser un punt de trobada per a totes aquelles persones que en vulguin formar part.

"Un comitè on ens organitzem per grups de treball per tal de coordinar-nos i desenvolupar diferents activitats i mobilitzacions al municipi, així com coordinar-nos amb els CDR veïns per tal de fer front a les repressions i abusos que patim per part de l’Estat Espanyol", han dit en un escrit publicat a les xarxes socials. Es tacte, diuen, d'aportar tothon el seu granet de sorra en la mesura que li sigui possible per tal que tots junts facin un front comú per defensar la República, les institucions catalanes, els nostres drets i exigir la llibertat dels presos polítics.

En aquest sentit han convocat una reunió pel dilluns 13 de novembre a les vuit del vespre a la sala d'exposicions per tal de fer una assemblea oberta on tothom qui ho vulgui pugui participar.
Arxivat a