188 veïns i veïnes de Riells i Viabrea participen en la 1a edició de la Crematorrons

La sortida es va fer de manera esglaonada i els participants van haver de signar una declaració responsable

Redacció
19 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:04h
Alguns dels participants a la 1a edició de la Crematorrons de Riells i Viabrea
Alguns dels participants a la 1a edició de la Crematorrons de Riells i Viabrea | AJRIV
La 1a passejada Crematorrons de Riells i Viabrea organitzada el passat diumenge 17 de gener va comptar amb la participació de 188 persones. Els participants inscrits van ser veïns i veïnes del municipi que han valorat molt positivament l'activitat.  
 
La Crematorrons s'havia de celebrar el primer cap de setmana de eis, tot i que el pas del temporal Filomena va fer ajornar la cursa. La sortida va tenir lloc a la plaça de la Vila entre les 9 h i les 11 h i calia acabar abans de les 13 h. Tots els participants varen signar una declaració responsable i la sortida es va fer de manera esglaonada.

La ruta de 6 km es podia fer en tres modalitats: caminant, corrent o en bici. L'activitat va passar per punts com el nou Carril Bici i el Barri de l'Estació i l'avituallament va tenir lloc al Centre Cultural. Ferran Rodríguez, regidor d'Esports de Riells i Viabrea, afirma que "nosaltres hem intentat mantenir aquesta activitat per la gent del municipi, que també ens demanava dur a terme alguna activitat seguint totes les mesures."
 
Un cop avabada la ruta, es va fer un sorteig en directe a les xarxes socials per tal de no acumular aglomeracions. Jan Vera, Montse Ruiz i Arcadi Taraginès van ser els guanyadors dels tres packs de trekking.  
 
Des del consistori es destaca la participació dels veïns i veïnes. I la bona organització dels participants complint el protocol establert i evitant en tot moment les aglomeracions a la ruta. Ha comptat amb la col·laboració de l'Espai Jove de Riells i Viabrea s'espera que aquesta activitat acumuli més edicions.
Arxivat a