Casadó i Guiu a un pas d'aconseguir l'ascens a LaLiga Hypermotion amb el Barça Atlètic

Els dos futbolistes del Baix Montseny pujaran de categoria si el Barça Atlètic derrota el Còrdova en l'eliminatòria definitiva

10 de juny del 2024
Actualitzat a les 18:39h
Marc Casadó, capità del Barcelona Atlètic.
Marc Casadó, capità del Barcelona Atlètic. | FC Barcelona

Marc Casadó, de Sant Pere de Vilamajor, i Marc Guiu, de Santa Maria de Palautordera, estan a un pas d'aconseguir l'ascens a la Liga Hypermotion amb el Barça Atlètic, després d'haver eliminat a l'UD Ibiza en un partit trepidant jugat a l'Estadi Johan Cruyff dissabte passat. L'equip blaugrana va haver de remuntar un 0-2 inicial per acbar guanyant per 5-3 i passar ronda.

Els dos jugadors del Baix Montsaeny van tenir protagonisme important en el partit. Marc Casadó perquè va ser la bruóxola que va guiar l'equip, sobretot quan el resultat es va complicar. I Marc Guiu perquè en el temps límit abans d'arribar al descans va obrir el marcador pels culers i que tornava a empatar l'eliminatòria. A la segona part el de Santa Maria de Palautordera va assisatir en el hat trick espectaculat d'Unai en quatre minuts que practicament tancava l'eliminatòria.

La derrota de l'UD Ibiza va suposar també que Suleiman Camara, de Sant Celoni, hagi dit adéu a l'ascens de categoria.

Ara el Barça Atlètic té dos partits complicats per certificar l'ascens. Diumenge 16 de juny al Johan, a les vuit del vespre, el partit d'anada contra el Còrdova i el diumenge 23 el partit de tornada a Còrdova, a les vuit del vespre. Als blaugrana que entrena Rafa Márquez només li val la victòria. Un empat suposaria l'ascens dels andalusos perquè en la lliga regular els cordovesos van quedar segons del seu grup i el Barça Atlètic tercer.