El Baix Montseny, terra de dolços i bons pastissers

El pastisser de Sant Esteve de Palautordera, Lluís Costa, Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de Catalunya 2012 i substitueix Marc Rodellas, de Sant Celoni.

Redacció
12 de març del 2013
Lluís Costa a la Mostra de Cuina de Sant Esteve 2012
Lluís Costa a la Mostra de Cuina de Sant Esteve 2012 | Jordi Purtí
Lluís Costa a la Mostra de Cuina de Sant Esteve 2012 Foto: Jordi Purtí

Per segon any consecutiu, un pastisser del Baix Montseny ha obtingut el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de Catalunya en la seva convocatòria 2012. El guardonat ha estat el pastisser de Sant Esteve de Palautordera, Lluís Costa de la Pastisseria Vallflorida . La decisió l'ha feta pública la Comiisió d'artesania Alimentària Catalana, encarregada de deliberar i seleccionar al guanyador d'entre totes les candidatures presentades. També s'ha proporcionat un accèsit al forner finalista Jordi Morera, de Violanova i la Geltrú i autor del blog Cultura del pa .

La Conselleria d'agricultura va crear aquest premi amb la voluntat de fomentar la innovació, la qualitat i la bona imatge dels productes alimentaris catalans, així com premiar l'esforç dels joves artesans en la seva tasca de diversificació, recuperació i disseny innovadors. Lluís Costa a més del títol també se li ha concedit una dotació econòmica de 4.000 euros. El pastisser de Sant Esteve de Palautordera substitueix Marc Rodellas, de Sant Celoni.