El CH Sant Esteve guanya el Valsequillo i és a un pas de l'ascens

Si derrota aquest vespre el Naturhouse La Rioja matemàticament serà equip de 1a Estatal

14 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:38h
David González  donant instruccions als seus jugadors.
David González donant instruccions als seus jugadors. | Jordi Purtí
El CH Sant Esteve ha fet el primer pas per aconseguir l'ascens a Primera Estatal després de derrotar aquest divendres els canarisa del BM Valsequillo per 28 a 21, en un partit que els del Baix Montseny van dominar des del començament i a partir del minut 11 el conjunt que entrena David González ja va començar a agafar distància en el marcador. Al final, set gols de diferència que podrien ser més si no hagués estat per algunes imprecisions en els darrers minuts que els han fet perdre marge de gols de cara a un hipotètic average final.

En qualsevol cas, victòria molt celebrada pels jugadors santestevencs i l'afició que va emplenar el pavelló dels Quatre Hereus i no va parar d'animar en tot el partit. Avui, l'equip pot donar el pas decisiu si és capaç de guanyar, a partit de les vuit del vespre, el Naturhouse La Rioja que aquest divendres ha perdut amb claredat contra el BM Dominicos de Saragossa per 38 a 22.