El Grup de Suport Educatiu de Caritas Sant Celoni rep el 10è Guardó Indaleci a la Implicació Social

S'ha reconegut la seva implicació social i la seva feina desinteressada envers els menuts més desafavorits

El Grup de Suport Educatiu de Caritas Sant Celoni rep el 10è Guardó Indaleci a la Implicació Social
El Grup de Suport Educatiu de Caritas Sant Celoni rep el 10è Guardó Indaleci a la Implicació Social | Jordi Purtí
18 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:07h


"Agraïts per aquest guardó que cada any ens regaleu. Agraïts també per la feina que feu i com la feu; amb estimació, mimo i carinyo cap a un col·lectiu de persones molt necessitat", així s'ha expressat Jordi Maria Peña, rector de Sant Celoni i responsable de Caritas Sant Celoni en el moment que el grup de Suport Educatiu d'aquesta entitat social ha rebut el 10è Guardó Indaleci a la Implicació Social, aquest diumenge 17 de novembre a la nit, en reconeixement a la seva feina desinteressada envers els menuts més desafavorits.

En aquesta línia una de les voluntàries del grup ha dit que "cada setmana fem possible el que nosaltres en diem Creatativa, un gest de caritat que neix de l'amor i de mirar els nens amb les necessitats que tenen". Diu que és una cosa molt senzilla, només és ajudar a nens i nenes que necessiten una estona de deures i descobrir els jocs tots plegats.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l'acte i d’altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social. Els guanyadors d'aquest anys ha estat consentuat  per totes les entitats socials de Sant celoni: Caritas, Donants de Sang, Catalunya Contra el Càncer, Creu Roja, Afadis i l'Associació Neurològica Baix Montseny.

El Guardó s'ha lliurat en el decurs d'una gala artística, dirigida per Margarida Ponce, amb la participació de diferents artistes, la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni i el patrocini d'Ltserveis Serveis.

Fins ara, els guardons s'havien concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013), el matrimoni Saula Jubany (2014), Sílvia Moya (2015), Delegació de Catalunya Contra el Càncer (2016), Maria Dolors Blanché (2017) i Maria Costa Vilatimo i Maria Gesa Ubiergo (2018).
Arxivat a