La Crematorrons de Riells i Viabrea aplega 150 participants

L'activitat l'organitza l'Ajuntament del municipi amb la col·laboració de la Penya Barcelonista

Participants de la Crematorrons 2022 de Riells i Viabrea
Participants de la Crematorrons 2022 de Riells i Viabrea | Aj Riells i Viabrea
Redacció
18 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:54h
La tradicional caminada Crematorrons de Riells i Viabrea celebrada aquest darrer diumenge 16 de gener ha aplegat 150 persones participants. L'activitat l'organitza l'Ajuntament del municipi amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Riells i Viabrea.
 
La caminada va començar al Centre Cultural la Casa Nova de Can Plana i va trancórrer pels camins que pugen fins l'antiga masia de Can Plana. En total, uns 7,5 km que van servir per cremar els torrons nadalencs. També hi havia una rura alternativa de 4 km. Durant tot el recorregut hi havia dos punts d'avituallament. L'arribada va ser al mateix Centre Cultural, on els assistents han pogut gaudir d'un esmorzar popular a càrrec de la Penya Barcelonista de Riells i Viabrea.
 
En acabar, es va celebrar un sorteig entre els participants amb dues categories, la infantil i l'adulta. La Crematorronos es va fer tot seguint les mesures sanitàries. Per evitar aglomeracions, la sortida dels participants es va fer de forma esglaonada des de les 9 fins dos quarts d'onze del matí.
 
Arxivat a