La Domus Sent Soví organitza un sopar solidari per recaptar fons per al Banc dels Aliments

Tindrà lloc el proper divendres 25 de gener a Hostalric i comptarà amb la col·laboració dels actors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas

Publicat el 17 de gener de 2013 a les 09:07
Sopar solidari a la Domus Sent Soví Foto: Ajuntament d'Hostalric

La Domus Sent Soví, que treballa per a la promoció dels productes de la terra i dóna suport a les empreses agroalimentàries catalanes, es solidaritza amb la necessitat i, amb la voluntat de posar de relleu la continua demanda d’aliments, treballa en xarxa amb diferents empreses i entitats per crear un sopar solidari per recaptar fons que aniran destinats al Banc dels Aliments de Girona.

La iniciativa compta amb uns padrins carismàtics, solidaris i compromesos: els actors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas (exteatre de Guerrilla) que des de fa temps han lligat les seves activitats amb el món de la gastronomia. El sopar solidari es celebrarà el proper divendres 25 de gener, a l’espai de restauració de la Domus Sent Soví d'Hostalric. Consistirà en un sopar informal a base de platets de degustació, cuinats amb productes catalans provinents de la col·laboració de diverses empreses.
 
La Domus Sent Soví és un Centre Gastronòmic dedicat a la promoció i difusió del  patrimoni gastronòmic català com a element d’identitat, posant en valor els productes de la terra a través d’experiències al voltant del món de la gastronomia. Aquest equipament està ubicat a can Llensa, una antiga fàbrica de taps de suro, i té quatre espais diferenciats que permeten al visitant conèixer la cuina catalana, els seus productes i viure diverses experiències. Els espais són l’auditori, on es fan sessions magistrals, showcookings, conferències, taules rodones,  i presentacions; dues aules de cuina, pensades per a tallers, cursos i demostracions; l’espai expositiu on s’exposen i venen els millors productes de proximitat i a on es pot gaudir d’experiències sensorials mitjançant propostes audiovisuals; i l’espai de restauració, que és l’espai de degustació de la cuina catalana.