L'Ajuntament de Riells i Viabrea ofereix connexió de wifi gratuïta a tota la seva població

Aquesta iniciativa és possible gràcies al programa Wifi4EU impulsat per la Comissió Europea

Wifi gratuït a tot el poble de Riells i Viabrea
Wifi gratuït a tot el poble de Riells i Viabrea | arxiu
Redacció
18 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:43h
L'Ajuntament de Riells i Viabrea posa en funcionament a partir de demà, dijous 19 de  novembre, un servei de wifi gratuït per a tots els seus veïns. Aquest servei és possible gràcies  al projecte europeu, Wifi4EU.  

Aquest servei funcionarà a través d'un registre senzill al buscar i accedir a la xarxa wifi  WiFi4EU Riells. En un inici i per oferir un millor servei, la connexió romandrà oberta, sense límits, i es restringirà per consum segons l'ús que se'n doni.  

Els punts de connexió municipals estaran repartits a diversos indrets del municipi i es trobaran a la plaça de la vila, el centre cultural, la plaça del mercat i al camp de futbol.

Aquest servei de wifi municipal és una aposta del consistori per tal que Riells i Viabrea sigui un poble líder en promocionar i utilitzar les tecnologies de la comunicació i la informació amb la finalitat que tots els seus vilatans estiguin ben comunicats i puguin fer ús del servei. 

La instal∙lació d'aquests punts d'accés, així com la configuració i gestió del portal ha estat  feta per l'0empresa Modi i Adamo n'ofereix la connectivitat. 
 
El mes de maig del 2019 la Comissió Europea va anunciar que implementaria wifi a municipis  inclosos al programa Wifi4EU, entre ells, Riells i Viabrea. La Comissió Europea ofereix una subvenció de fins a 15.000 euros per instal∙lar wifi gratuït en espais públics com places, parcs, biblioteques o centres de salut.

Riells i Viabrea és un dels 510 pobles catalans que podran gaudir d'aquest servei de manera gratuïta.
Arxivat a