Marc Guiu brilla amb la selecció espanyola Sub-17 en el seu debut al Mundial que es juga a Indonèsia

El futbolista baixmontsenyenc ha marcat el primer gol i ha assistit en el segon en el partit contra Canadà

Marc Guiu celebrant l'1 a 0 al Mundial Sub-17 d'Indonèsia
Marc Guiu celebrant l'1 a 0 al Mundial Sub-17 d'Indonèsia | RFEF
Nació
10 de novembre del 2023
Actualitzat a les 16:27h
El futbolista baixmontsenyenc vinculat a Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, Marc Guiu, continua tenint el sant de cara, des del seu debut oficial amb el primer equip del Barça el passat 22 d'octubre i marca el gol de la victòria contra l'Athletic Club. Avui, amb la Selecció Espanyola Sub-17 ha debutat en el Mundial d'aquesta categoria que s'està jugant a Indonèsia amb una actuació estel·lar en la victòria per 2 a 0 contra el Canadà.

Guiu, amb el número 9 a l'esquena, ha marcat l'1 a 0 en el minut 20 del partit rematant amb el cap una centrada des de la banda esquerra i ha assistit en el segon gol i definitiu de La Roja quan s'havien jugat 76 minuts.

Fonts de la RFEF han assenyalat que el combinat espanyol ha fet una exhibició sobre la gespa del Manaham Stadium de Surakarta (Indonèsia) i l'equip es postula com un seriós candidat a lluitar pel campionat del món Sub-17 de futbol. Espanya jugarà dilluns vinent 13 de novembre contra la selecció de Mali que ha guanyat a Uzbekistan per 3 a 0.