Riells i Viabrea acull aquest cap de setmana la V edició de l'Eco_Vita

La inaugurarà la consellera Teresa Jordà i es dedica a la mobilitat elèctrica amb un toc ambientat en Sant Jordi

Una edició anterior de l'Eco_Vita de Riells i Viabrea
Una edició anterior de l'Eco_Vita de Riells i Viabrea | Aj Riells i Viabrea
Redacció
21 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:14h
El 23 i 24 d'abril, Riells i Viabrea acollirà la V edició de la fira ECO_VITA organitzada per l'Ajuntament de Riells i Viabrea amb la col·laboració d'entitats locals. Durant dos dies es promouran activitats entorn la sostenibilitat i la preservació del medi ambient, apostant per la divulgació i promoció d'activitats i pràctiques que ajudin a conscienciar sobre la importància de l'entorn. L'edició d’enguany de l'ECO_VITA tracta sobre la mobilitat elèctrica amb un toc ambientat en Sant Jordi.

La inauguració oficial serà diumenge 24 d'abril a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila a càrrec de la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i l'alcalde Josep Maria Bagot
 
Tot i amb això el divendres 22 d'abril es farà el taller de cuina saludable amb la Cesca sobre la cuina d'aprofitament. I el dia de Sant Jordi, a les set de la tarda, es farà el recital poètic a càrrec de l'ANC amb la presència del Mossèn Climent Forner i Escobet, sacerdot i poeta català Creu de Sant Jordi 1999. Posteriorment hi haurà l'espectacle de foc a càrrec de la Colla de Diables les Vírboles de Riells i Viabrea. 
 

 
Arxivat a