VACinBAG es presenta a la Domus Sent Soví d'Hostalric

L’acte ha tingut lloc aquest dissabte en presència de més de 100 persones

Publicat el 17 de gener de 2016 a les 16:21

Presentació VACinBAG a la Domus Sent Soví d'Hostalric. Foto: Aj. Hostalric


Més d'un centenar de persones han assistit aquest darrer dissabte a la presentació de la l'empresa VACinBAG que s'ha portat a terme a la Domus Sent Soví d'Hostalric que cada vegada és més atractiva com a centre que acull presentacions i celebracions en les seves instal·lacions. VACinBAG és una empresa nova i innovadora del món de la gastronomia que ha escollit el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví pels valors que representa i per l'entorn on es conjuga natura, producte de proximitat i patrimoni, a més de l’accessibilitat geogràfica.

L'augment de peticions per a realitzar esdeveniments a la Domus Sent Soví és notable. Aquest mes de gener ja s'hi han fet sis esdeveniments diferents, alguns de particulars de gent de la vila o de fora i també de diferents empreses, que han escollit el Centre Gastronòmic d'Hostalric per fer les seves celebracions i presentacions.

Entre als convidats a la presentació d'aquest dissabte hi havia David Coll, President de PIMEC Agroalimentària, Màrius Rubiralta, Director del Campus de l'Alimentació, i Pepa Aymamí, directora de l'Institut Català de la Cuina, així com altres professionals de l'entorn de la gastronomia.