La saga «Star Wars» és el producte més vist a Disney+ en el seu primer any a l'Estat

'The Mandalorian' i l'Episodi VI són la sèrie i la pel·lícula més vistes de la plataforma, amb poca presència de Marvel entre el rànquing

Les pel·lícules de Disney i de Pixar, amb una gran projecció infantil, són les que completen les majors visualitzacions
Les pel·lícules de Disney i de Pixar, amb una gran projecció infantil, són les que completen les majors visualitzacions | Disney Plus
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:32h
La plataforma Disney+ celebra un any d'èxits a l'estat espanyol. La multinacional de l'entreteniment creada per Walt Disney ja ha sumat més de 100 milions de subscriptors, una xifra rècord per al servei d'streaming més novell de tot el mercat. El seu ampli catàleg gràcies a ser posseïdora de grans marques audiovisuals com Marvel, Pixar o Star Wars la van catapultar a tot al món. Després d'un any, la marca d'Star Wars és la gran triomfadora del servei a l'estat espanyol.

Segons el portal especialitzat JustWatch, tant en sèries com en pel·lícules més vistes durant tot l'any a Espanya se situen líders títols de Lucasarts. The Mandalorian és la més vista de la seva categoria, amb diferència, amb un 55% de popularitat segons les estadístiques del portal. En cinema, Una nova esperança, el capítol VII de la nova trilogia de Star Wars, se situa la primera en el rànquing. La sorpresa és que cap pel·lícula de Marvel es cola entre les més vistes.

Els films més vistos l'últim any a Disney Foto: JustWatch

 

Les sèries més populars de la plataforma Foto: JustWatchWandaVision és la segona sèrie amb més popularitat, gairebé un 20%, i l'animació de Clone Wars es cola entre els cinc primers. Les pel·lícules de Disney i de Pixar, amb una gran projecció infantil, són les que completen les majors visualitzacions. També Els Simpson, un clàssic de la televisió, segueix aglutinant milions de reproduccions a Disney+.