
La proposta s'ha instal·lat fins diumenge a la tarda al passeig amb l'objectiu de reivindicar el menjar per endur sense renunciar a la qualitat, de manera que podem tastar ají de gallina, croquetes de ceps o creps de xocolata.

Una clienta compra menjar en una furgoneta de menjar peruà. Foto: Norma Vidal
Aquesta és la seva primera edició, però la rebuda dels assistents ha estat notable. Molts s'ho han trobat gairebé per sorpresa, i d'altres han aprofitat per fer el primer mos de mitja tarda per matar el cuc i encarrilar el cap de setmana amb la panxa plena.
La iniciativa compta amb una desena de punts de venda de dolç i salat, a més d'un bar on poder adquirir begudes. Al centre del muntatge s'hi han habilitat unes taules i uns bancs per no haver de menjar a peu dret.
El mercat gastronòmada estarà obert avui fins la mitjanit, i dissabte estarà obert de 11.00 hores fins la mitjanit. Diumenge també obrirà a les 11.00 hores, però s'acomiadarà de la ciutat a les 18.00 hores.

Espai habilitat per a menjar els productes comprats. Foto: Norma Vidal