Albert Bosch abandona el Dakar després de patir múltiples problemes mecànics

A la cinquena etapa es va quedar sense bateria i no va poder arribar al campament i l'endemà un problema de navegació el va obligar a plegar

Redacció
08 de gener del 2011
Albert Bosch no ha pogut completar el seu vuitè Dakar
Albert Bosch no ha pogut completar el seu vuitè Dakar | Dakar.com
Albert Bosch no ha pogut completar el seu vuitè Dakar Foto: Dakar.com

No ha estat possible. El vuitè Dakar del santjoaní Albert Bosch ha acabat abans d'hora. Concretament a la sisena etapa en la qual van culminar tots els problemes mecànics que ha patit el seu "buggy" des del segon dia de competició.

Després de patir el trencament d'un element de la direcció en la segona etapa -un problema que ha anat arrossegant les següents etapes-, a la cinquena es va quedar sense bateria a 30 km de l'arribada. La presència d'unes importants dunes va fer impossible que el camió d'assistència arribés al punt on hi havia atrapat Bosch amb un altre company d'equip i van haver de passar la nit al camió.

L'endemà va arribar al campament quan ja havia començat la sisena etapa. Amb un retard molt important respecte la resta de participants va reemprendre exhaust la competició però el fet de ser l'últim el va impedir passar per una zona de dunes molt castigada pel pas dels vehicles. En buscar una alternativa es va desorientar totalment i aquí va començar un calvari -mecànic i personal- que el va obligar a abandonar. De fet, es va poder tornar a situar gràcies a dos motoristes que feien una excursió però aleshores ja era impossible intentar completar l'etapa.

Seguiment d'Albert Bosch al web oficial del Dakar

  Bloc d'Albert Bosch