La JNC entrega el premi Compromís a l'exdiputat Frederic Martínez

En el marc de Sant Jordi

Redacció
24 d'abril del 2011
Parada de la JNC
Parada de la JNC | Marcel Urgell
Parada de la JNC a Camprodon. Foto: Marcel Urgell

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), la branca jove de Convergència, va guardonar a l'exdiputat Frederic Martínez amb el premi Compromís. La JNC va instaurar l'any passat aquest premi que en la primera edició va recaure en Joan Orriols.

Frederic Martínez va ser diputat al Parlament entre 1984 i 1982. Abans havia estat tinent d'alcalde de Campdevànol –població on viu des de 1974- i conseller del Consell Comarcal. Nascut a Barcelona el 1941 els joves convergents l'han volgut destacar per “ser una persona de referència” i per la “seva gran tasca a la vila de Ripoll”. En aquest sentit Martínez va participar a l'organització dels anys dedicats a Guifré el Pilós (1979), Gerbert (1999) i l'Abat Oliba (2008). També ha estat president de l'entitat Centre de Difusió Cultural.

La JNC també ha aprofitat la diada de Sant Jordi per fer paradetes a Camprodon, Ribes i Ripoll i donar suport als respectius alcaldables. A banda del material habitual, han posat a la venda el nou llibre Joventut Nacionalista de Catalunya. Escola de Patriotes editat per celebrar el 30è aniversari de l'organització i que, curiosament, inclou a la portada una imatge presa des del cim de Sant Bartomeu de Ripoll.