La JNC premia el «compromís» de la Unió de Botiguers de Ripoll

Els joves nacionalistes lliuraran dissabte la tercera edició del Premi Compromís

Redacció
19 d'abril del 2012
La Joventut Nacionalista de Catalunya de Ripoll, la branca jove de Convergència, ha decidit reconèixer la tasca de la Unió de Botiguers amb l'entrega del Premi Compromís. El guardó, que enguany arriba a la tercera edició, es lliurarà el proper 21 d'abril i vol premiar la tasca d'una persona o entitat de la vila que “hagi tingut un compromís de treball, col·laboració i participació amb actes, festes, esdeveniments o estar molt involucrats amb Ripoll”.

Àngel Muñoz, president de l'entitat, rebrà de parc de la JNC una placa i un diploma. Els joves nacionalistes consideren que la UBR és “mereixedora d'aquesta distinció per haver encapçalat el rellançament del comerç de Ripoll i ser capaç d'enginyar noves estratègies per dinamitzar el sector”.

El 2010 es va premiar la tasca de Joan Orriols mentre que l'any passat va ser el torn de l'exdiputat de CiU al Parlament, Frederic Martínez. L'entrega del tercer Premi Compromís, en aquest cas a la Unió de Botiguers de Ripoll, es farà en un petit acte el dissabte 21 d'abril a les set del vespre a la plaça de la Lira. Hi haurà coca, xocolata i fuets per a tots els assistents.