Un llibre commemora el centenari del poeta santjoaní Josep Picola

Dissabte es presenta “Josep Picola Soler. Cent anys (1913-2013)” en un acte amenitzat per Núria Feliu

Redacció
13 de març del 2013
Enguany es commemora el centenari del naixement del poeta santjoaní Josep Picola i Soler (1913-2002). Per aquest motiu l'Ajuntament de Sant Joan ha editat el llibre Josep Picola Soler. Cent anys (1913-2013) Visió d’una ànima santjoanina. Una publicació prologada pel doctor Eudald Maideu i amb una selecció de poemes ha anat a càrrec de Mar Casas, directora de la Revista D’Estil i amb fotografies d'Ernest Alda.

El llibre esdevé una ruta literària per conèixer alguns dels indrets del poble a través de la poesia de Picola. Una magnífica ocasió, a més, per redescobrir la seva obra i recordar la seva trajectòria humana i cultural.

La presentació es farà el proper dissabte 16 de març, a dos quarts de sis de la tarda, al claustre del Palau de l’Abadia. Hi intervindran la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs i l’alcalde de Sant Joan, Ramon Roqué. L’acte també comptarà amb la presència del delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús. A continuació, un recital de poesia a càrrec de la carismàtica Núria Feliu tancarà la vetllada literària.