La UE Camprodon, el primer equip en tornar als entrenaments

Xevi Molas és el fitxatge estrella per a la nova temporada

Redacció
06 d'agost del 2013
La Unió Esportiva Camprodon ha estat el primer equip del Ripollès en tornar als entrenaments. Ho va fer aquest dilluns en una plantilla que per vuitena temporada consecutiva (i desena en conjunt) entrena Manel Puigvert. Xevi Molas, procedent de l'Alcanar, és el fitxatge estrella per a un “curs” que començarà el 7 de setembre contra l'Escala.

Els entrenaments es combinaran amb els partits de pretemporada. El primer serà el dissabte 10 d'agost amb el Fornells. També jugaran un triangular amb les Preses i el Gironella (15 d'agost), el Bosc de Tosca (21 d'agost), el Campdevànol (24 d'agost), el Sant Vicenç de Torelló (1 de setembre) i l'Hostoles (4 de setembre). Tanmateix, el partit més important es disputarà el 17 d'agost amb el VI Trofeu Vila de Camprodon en el qual s'enfrontaran amb el Manlleu de Tercera Divisió.

Manel Puigvert afronta una plantilla que manté el bloc. Destaca la incorporació de Xevi Molas, format a les categories inferiors del Barça i que ara jugava a l'Alcanar, que torna a la comarca. També han fitxat Sergi Cases (Banyoles), Ezequiel Romero “Sama” i Marc Casablanca, procedent d'un Vilallonga que enguany no continuarà. Precisament la desaparició d'aquest equip ha suposat la formació d'un equip B del Camprodon al grup 27 de Quarta Catalana.