El Petit de Cal Eril aixeca el teló del nou festival Clavetaires

​Mishima i Pau Vallvé completen el cartell d'aquest nou certamen de música i dansa contemporània de Campdevànol

El regidor de Cultura, Sergi Colomé
El regidor de Cultura, Sergi Colomé | Ajuntament de Campdevànol
Redacció
08 de juliol del 2021
Actualitzat a la 13:31h
Campdevànol enceta aquest dissabte la primera edició del festival Clavetaires, que s’allargarà durant tres caps de setmana i que tindrà com a caps de cartell a Mishima, Pau Vallvé i El Petit de Cal Eril. Es tracta d’una clara aposta per la cultura d’un municipi petit del Pirineu, amb poc més de 3.000 habitants, amb l’esforç que això suposa.

El concert més especial serà el del dia 17 de juliol amb Mishima, Maria Jaume i Ritual Union, ja que es farà en un espai natural únic com és la Font del Querol, proper a la zona dels Set Gorgs. Amb la compra de l’entrada es tindrà lliure accés a un dels paratges més impressionants del Ripollès.

Així doncs, el festival Clavetaires de Campdevànol arranca motors aquest cap de setmana amb la Nit de les Espelmes, que comptarà amb l’actuació d’El Petit de Cal Eril a la plaça de la Dansa, acompanyat per Ferran Palau i b1n0. Tot el municipi quedarà il·luminat únicament per espelmes i les actuacions es faran en aquest màgic escenari i en un ambient únic. El concert és gratuït i ja queden poques entrades.

La font del Querol de Campdevànol acollirà un dels concerts. Foto: ACN


Amb el concert a la Font del Querol s’ha volgut crear un nou espai escènic al municipi i a la comarca. L’espai s’organitzarà com si fos una terrassa “la millor d’aquell cap de setmana a tota la comarca”, segons el regidor de Cultura, Sergi Colomé, on hi haurà taules on la gent podrà seure i gaudir del concert tranquil·lament. Hi haurà també Food trucks, com a oferta gastronòmica, i les barres s’han derivat a una entitat cultural del municipi, el Cercle Campdevanolenc.

Aforament controlat
L’aforament estarà controlat i les entrades estan a la venda al web del festival. Val a dir també que a través de les entitats i establiments turístics del poble s’estan fent codis descompte. Alhora l’entrada també servirà per poder gaudir de la ruta dels Set Gorgs, que és de pagament, durant tot el dia.

El darrer concert serà el dia 24 de juliol a la plaça Valldemossa amb Pau Vallvé i Valentina & The Electric Post. També serà gratuït i s’espera que hi hagi al voltant de 300 persones, sota reserva prèvia.

El festival Clavetaires és el primer any que se celebra i està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Campdevànol.
 

El Petit de Cal Eril, un dels grans atractius del programa. Foto: Albert Alemany