El cobriment lateral de la pista de Sant Pere coincideix amb l'inici de les obres del nou pavelló

Redacció
28 d'octubre del 2008
 
RamonSerra ha explicat que el cobriment lateral de la pista de Sant Pereha estat molt ben explicat als veïns del barri. I és quees volia evitar que hi hagués la percepció que deixavade ser un equipament 'obert' al barri. En aquest sentit Serra haassenyalat que no serà gens 'agressiu' amb l'exterior i que hihauran quatre grans portes -una per a cada vessant de la pista- pertal de poder deixar la instal·lació molt mésoberta quan interessi.

Primerafase
Eltancament estarà format per dues estructures. La inferior seràde planxes metàl·liques i tindrà una altura de2,35 metres. Per altra banda, dos metres per sobre d'aquestes planxes(espai que quedarà sense cobrir), s'hi instal·laran unsgrans tendals de PVC de 3,8 metres d'alçada. En la primerafase, en la qual s'instal·laran les planxes metàl·liques,es farà l'obra per sostenir les lones i altres millores com unnou calefactor pels vestidors, costarà uns 30.000 euros queseran aportats per l'Ajuntament. Serra ha admès però,que el fet que quedi un espai descobert impedirà utilitzar lainstal·lació dies amb 'molta pluja i molt vent' peròque en suposaran 'molt pocs' al cap de l'any.

Peraltra banda, l'inici de les obres -començaran entre el finald'aquesta setmana i el principi de la vinent- coincideixen amb elsprimers treballs al nou pavelló situat a la ronda Mas d'enBosch. Després de soterrar la línia elèctricaque passava pels terrenys on es construirà aquests dies s'hacomençat a realitzar els fonaments. Cal recordar que aquestaobra costarà 4,7 milions d'euros, dels quals un 50% estangarantits en la primera fase per part de la secretaria general del'Esport, la Diputació de Girona i la Fundació EduardSoler.