Els joves del Barça il·lusionen contra Guardiola enmig d'una tempesta elèctrica

Els blaugrana, amb majoria de futbolistes de la Masia, superen en la tanda de penals al Manchester City en el primer amistós de la gira pels Estats Units

L'amistós entre el Barça i el Manchester City
L'amistós entre el Barça i el Manchester City | FCB
31 de juliol de 2024, 10:35
Actualitzat: 10:40h

El nou Barça d'Hansi Flick ja s'ha posat en marxa amb el primer amistós de la gira pels Estats Units. Amb una expedició formada majoritàriament per futbolistes de la Masia, els blaugrana han segellat un empat contra el Manchester City de Pep Guardiola (2-2) que s'ha resolt a la tanda de penals amb resultat favorable cap als catalans.

El partit va començar de manera accidentada, ja que una tempesta elèctrica a Orlando va obligar a suspendre el partit durant vuitanta minuts. Un cop es van donar les condicions meteorològiques adequades, el futbol ofensiu que caracteritza els equips de Guardiola va posar-se en evidència, però els de Flick van resistir. Pau Víctor, nova incorporació des del Girona, va posar el primer gol al marcador a passada de Marc Casadó.

Però la insistència dels anglesos va tenir premi a les portes del descans, amb un bon gol d'O'Reilly. Tot i això, el Barça marxaria amb avantatge al marcador després d'un bon gol de Pablo Torre ja en temps afegit. Els canvis a la segona part van abaixar la intensitat del partit, i només es va veure l'empat de Grealish al marcador.

El partit va dirigir-se cap a la tanda de penals per donar un punt més d'espectacle a l'amistós i la moneda va caure de la cara blaugrana. Cal dir que els de Flick van tenir màxima efectivitat i Lewandowski, Darwich, Balde i Toni Fernández van convertir els quatre tirs. A l'altra banda, el porter Astralaga va ser el protagonista aturant dos penals i donant la victòria als catalans.